Федерація Фунакоші
Шотокан Карате України

ПРЕС– РЕЛІЗ III UKRAINE OPEN-2016 KARATE JUTSU TOURNAMENT

17-18 грудня 2016 р. м. Черкаси

Нещодавно Черкаси приймали III UKRAINE OPEN-2016 KARATE JUTSU TOURNAMENT.

Це традиційний захід, який завершує змагання 2016 року.

Організатори змагання Всеукранська Федерація Фунакоші Шотокан Карате та Черкаська обласна федерація традиційного карате-до, президент і голова оргкомітету – Анатолій Науменко (7 Дан).

Головна мета цих змагань – популяризація традиційного карате, залучення дітей та юнацтва до занять спортом, демонстрація карате , як багатогранного бойового мистецтва та формування збірної команди України до участі у Балтійській Олімпіаді бойових мистецтв та чемпіонаті Європи з карате, які відбудуться в березні 2017 року в м. Рига (Латвія).

У змаганнях прийняли участь близько 100 спортсмена з 8 організацій України. Змагання проходили з форм (ката), як без зброї та зі зброєю (кобудо), поєдинків (куміте) за традиційними правилами для карате – шобу іппон, та контактними – контакт шобу. Також спортсмени мали можливість змагатись як в особистих, так і в командних видах.

У гострій та напруженій боротьбі серед представників шкіл карате були визначені переможці і призери, які продемонстрували справжній дух бойового мистецтва.

За підсумком III UKRAINE OPEN-2016 KARATE JUTSU TOURNAMENT:

• 1-е місце – збірна Криворізької федерації фунакоші шотокан карате (керівник – Антон Ємельянов)
  • 2-е місце – збірна Черкаського клубу карате «БУШІ-ДО» (керівник – Олександр Науменко)
  • 3-е місце – збірна Регіональної асоціації бойових мистецтв і спорту м. Маріуполь (керівник – Олег Шухман)

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ЗМАГАНЬ
ТА БАЖАЄМО НОВИХ ПЕРЕМОГ В 2017 РОЦІ